Friday, 8 April 2011

KERJA SAMBILAN DI RUMAH TANPA MODAL(CUMA KLIK DAPAT DUIT)


PENDAPATAN BULANAN SEHINGGA 5000 RIBU SEBULAN JIKA RAJIN KLIK SAHAJA


Assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera...

Saya ingin berkongsi pengalaman dan cara mendapat duit tanpa sebarang modal walaupun 1 sen di internet.. sudah ramai orang yang telah mencuba perniagaan ini dan telah berjaya..

Anda boleh buat kerja ini sebagai kerja sambilan kerana kerjanya cuma klik iklan sahaja dan ianya hanyalah 30 minit sehari.. Tidak kira anda seorang pelajar, penganggur, kakitangan kerajaan, swasta atau pekerja, anda boleh menyertainya..

Komisyen anda akan dibayar terus ke akaun anda tidak kira sama ada bank Maybank, BCM, Public Bank, BSN atau apa saja bank yang ada di Malaysia.. anda hanya perlu memilih akaun bank mana yang anda mahu.. Tidak perlu tunggu check.. DUIT TERUS KE AKAUN ANDA!


ADAKAH INI PELABURAN INTERNET ATAU SKIM CEPAT KAYA?

Maaf, ini bukan pelaburan internet atau skim cepat kaya. Anda tidak perlu mengeluarkan 1 sen pun untuk menyertai program ini. Apa yang perlu anda lakukan hanyalah klik atau membaca email dari pengiklan. Anda akan dibayar untuk membacanya.

DUIT PERCUMA? SIAPA YANG BODOH SANGAT NAK KASI DUIT PERCUMA?

Dari Pengiklan. Setiap tahun banyak syarikat besar membelanjakan ribuan ringgit setahun untuk mengiklankan produk dan perkhidmatan mereka. Bayangkan berapa kos mereka untuk mengiklan di TV, Akhbar, Banting, Banner dan sebagainya. Cash88 adalah sebuah syarikat pengiklanan  Internet. Sebagai pembaca anda dibayar kerana anda telah membaca iklan mereka. Kerja anda ialah membaca atau klik banner dari pengiklan sahaja.

BOLEH HARAPKAH SYARIKAT-SYARIKAT SPONSOR  INI?

Saya juga mempunyai soalan yang sama pada mulanya. Tetapi apabila saya melihat syarikat-syarikat yang turut mengiklan dalam cash88.com bukan syarikat yang calang-calang, antara pengiklannya termasuklah Yahoo.com, Google.com, MSN.com, MP3.com, MAS AIRLINES, hampir semua bank di Malaysia dan banyak lagi, semuanya syarikat-syarikat besar.. Anda akan dapat melihat senarai pengiklannya selepas mendaftar.
SAYA BERMINAT, MACAM MANA NAK MENDAFTAR?

Untuk menyertainya cukup mudah, ikut langkah-langkah berikut ;
 

SEBELUM SIGN UP

1.Anda KLIK link dibawah(Right klik Pada Mouse dan Open New Windows):


http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=851102115550

 

2.Klik pada 'Join.' (di sebelah kanan website tu).

3.Taip address email anda. Pastu klik continue
.. Nanti mereka akan hantar ke email anda untuk pengesahan.

4.Tutup (Close) website itu.

5.Sekarang, lihat pada email anda. Akan terdapat perkataan ni ;

To complete your signup with cash88.com please follow this url:

http://www.cash88.com/pages/signup.php?CO=851102115550=emel anda 


Klik pada link tersebut.

6.Lepas tu, akan keluar borang sign up cash88.com..
 
7.Isi borang yang disediakan.

8.Sampai pada cara nak bayar, anda pilih bank mana yang anda mahu duit anda dimasukkan, sama ada KE BCB (CIMB), Maybank,Public Bank, ATAU MANA-MANA BANK YANG TERSENARAI..pilih mengikut kehendak anda.

9.Lepas isi borang, klik pada 'Sign Up'.


SELEPAS SIGN UP

10.Lepas itu, 'login' pada web cash88.com , Masukkan Username dengan Password yang telah anda tulis dalam borang tadi.

11.Seterusnya, klik pada (Paid to Click Ads (Gain Points).

12.Di situ terdapat beberapa 'categories' . Klik pada 'categories' tersebut. Setiap 1 link anda klik, account anda akan bertambah 20 point. Untuk klik banner, tunggu sampai habis surf (lebih kurang dlm 20 saat saja)..

13.Klik sampai habis. Klik balik pada Paid to Click Ads (Gain Points) untuk ke 'categories' yang seterusnya. 

**Klik pada link "members" , bukannya “visitors”.

14.Setelah anda selesai klik pada semua categories, klik kat 'My Earnings' untuk  tengok berapa yang anda dapat dengan hanya klik pada banner. Biasanya, kalau anda klik  kesemua banner (20 point), jumlah terkumpul point anda ialah 1240.

15.Anda kena ulang perkara yang sama pada hari berikutnya (24jam) – (ulang step 11 -14 setiap hari)

16.Setiap hari pastikan anda klik dan baca iklan yang dihantar oleh syarikat Cash88.com ataupun buka terus akaun anda yang sudah berdaftar dengan cash88.com dan untuk buka akaun, klik kat "login" dan masukkan username dan password anda sebelum ni. Kemudian klik kat "Your Inbox" dan klik setiap iklan yang  tersenarai di sana (jika ada). Setiap satu iklan/email tu mengambil masa kira-kira 20 saat. Selepas itu  baru close dan buka iklan yang lain. Setiap iklan/email tu bernilai 20 point..yang boleh ditukar nanti..

17.Untuk tambah duit dalam akaun anda, anda juga boleh menjemput kawan-kawan anda untuk menjadi ahli. Caranya,klik di Tell-a-friend (Version A) atauTell-a-friend (Version B). masukkan email kawan anda diruangan yang disediakan..lebih banyak downline lebih bagus..

Anda akan mendapat pendapatan seperti berikut. Anda boleh taja sesiapa sahaja asalkan mereka ada email dan akaun bank.

Level 1                   5%


Level 2                   5%


Level 3                   5%


Level 4                   5%


Level 5                   4%
         
Level 6                   4%
                   

Level 7                   4%


Level 8                   3%


Level 9                   3%


Level 10                 3%


Bayangkan..Jika setiap orang menaja 10 orang dan membaca/klik iklan setiap hari dan setiap seorang mendapat 1,000 point (kalau klik semua iklan/banner boleh dapat lebih dari 1000 points sehari)

Anda

1,000 POINT x 100% = x 0.01 = RM10

Level 1

10 orang x 1,000 = 10,000 POINT x 5% = 500 POINT x 0.01 SEN = RM5

Level 2

100 orang x 1,000 = 100,000 POINT  x 5% = 5,000 POINT x 0..01 SEN = RM50

Level 3

1,000 orang x 1,000 =1,000,000 POINT x 5% = 50,000 POINT x 0.01 SEN = RM500

Level 4

10,000 orang x 1,000 = 10,000,000 POINT x 5% = 500,000 POINT x 0.01 SEN = RM5,000

= RM5,565.000

Lihat di Level 4 sahaja jika struktur di atas tercapai, anda boleh meraih pendapatan RM5,565.00 sehari !


18.INGAT, kerja anda hanya membaca/klik iklan atau banner dan memberitahu kawan-kawan anda tentang peluang hebat ini ! itu sahaja!

________________________________________________________________________________

Untuk tahu jumlah duit anda yang terkumpul, klik kat ‘My Earnings’. 
Jangan risau, ini bukan penipuan.... saya tak tipu!

Bagi yang pertama kali log in, anda mungkin menghadapi situasi seperti ini :

You have directly earned cash from click, read advertisement: RM 0.0000

You have directly earned points from click, read advertisement: 1,240 Points

Anda akan lihat walaupun anda sudah mengumpul beribu-ribu point, tapi di bahagian earned cash masih menunjukkan RM 0.0000.. kenapa?

Sebabnya, anda belum menebus point anda.. nanti apabila anda tebus point anda, di situ baru tertulis nilai ringgit dan tidak lagi RM 0.0000.. 

 Bagaimana untuk menebus cash?

Anda klik di Cash Payment Claim.. 1 point bersamaan 1 sen.. jadi, jika anda mempunyai 1000 point, maka anda boleh claim RM 10..

 
Tapi, bila tarikhnya untuk saya tebus point ini?

Anda perlu menebus point anda seminggu sebelum hujung bulan.. dan duit akan masuk ke akaun bank anda pada awal bulan.. terlebih dahulu sebelum anda menebus point, pastikan anda mempunyai 10 orang downline yang aktif..

 
Takkan downline saya 10 orang saja?

Itu terpulang pada anda.. ianya tidak terhad kepada 10 orang..  lagi banyak lagi bagus..

Saya baru join skim ni tak sampai sebulan, boleh ke saya tebus point saya?

Jawapan saya, tak boleh.. kerana kalau kerja tak cukup bulan, boleh dapat gaji ke?? Cukup sebulan, baru boleh tebus..

POINT anda hanya akan dipaparkan di laman web anda itu dalam bentuk RM setelah sebulan, anda boleh
tukar ke RM setiap hujung bulan..maksudnya seminggu setelah tuntutan dibuat, anda akan dapat duit tu
terus ke akaun bank yang anda isikan dlm borang daftar..Dan sebagai mana yang saya nyatakan di atas,
anda mesti daftarkan sekurang-kurangnya 10 orang dibawah anda..


PERHATIAN!!

!!!bagi yang beragama islam, anda DILARANG sama sekali untuk bermain atau klik di category lotto dalam website tu.. haram!!!

 
     Daftar sekarang, ianya percuma..

Selamat Berjaya..

13 comments:

  1. xjumpa klik pada website tu pun...

    ReplyDelete
  2. betul la, tak jumpa pun site tu

    ReplyDelete
  3. knape xjupe klik join kt website 2 pn?

    ReplyDelete
  4. ni adA satu kaedah untuk jana pendapatan TANPA MODAL
    dengan hanya daftar PERCUMA dan lakukan beberape langkah
    ada blh sudah menjana pendapatan buka sehingga 27/8 ini jgan terlambat
    http://prelaunchx.com/x/5853507rs

    ReplyDelete
  5. cash88 ni penipu jea.tak ada langsung tmpat daftar..cuma org yg buat laman ni nk cari keuntungan smata mata. Ssiapa yg bka laman web dia,duit tu masyuk kt tmpat dia sbb kita klik laman web yg diorang cipta....

    ReplyDelete
  6. saya ada satu kerja sampingan yang betul btul dan bkn penipu...walau pun keuntungan kcil tapi kalau nak buat btul btul,insyallah bleh brjaya.syarikat adlah kepunyaan org islam. Juga mmpunyai rafrell sndiri utk buat tajaan.kalu dpat byak ahli mndaftar,byk lah keuntungan anda dpat. Apa apa pun,mari kita lihat di luar sana berapa byk yg guna hp..dn fikir fikir lah. Saya selit kan refrell kat sni utk maklumat lanjut dan utk pendaftaran.http//ezytopu.com/daftar/fardikadik baca maklumat dulu baru daftar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. http// www.ezytopup.com/daftar/fardikadik maklumat dan pemdaftaran

      Delete
  7. waah... bermanfa'at banget, makasih...
    hehe sekalian promo nih, klik ya… siapa tau aja ada yang tertarik.

    untuk yang memperhatikan kulit wajah
    http://memutihkan.blogspot.com
    untuk yang suka berbisnis online
    http://www.investhemat.com/?id=notienovly
    dan yang sedang mencari obat herbal
    http://www.berkahherbal.com/?id=notienovly

    ReplyDelete
  8. Small task takes just 30 seconds to complete and earn 10$ per task, http://www.getpaid4visits.com/index.php?refcode=28952

    ReplyDelete
  9. Salam sejehtera kepada semua sahabat, sedara mara, dan semua rakyat Malaysia..
    Daripada berFB tak ada hasil, bagus berFB yang ada hasil,
    Saya ingin perkenalkan satu program dari US, yang boleh membuat pendapatan sampingan.
    Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan..
    Tiada tipu muslihat.
    Tak perlu cari orang.
    Tak perlu jual barang, dan Kerja sikit2 je.
    Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tau computer sikit2.
    Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member.
    Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang .
    Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri..
    pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni,
    and paste di facebook atau apa2 saja yg anda tahu,mcm email,tweeter dan sebagainya.
    Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD5 atau RM16 lah lebih kurang.
    Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, sama ada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah/alamat yg bole sampai terus di tempat anda.)

    Ape2 pn cuba la dulu..Tidak rugi sebab daftar FREE...

    Kalau dah faham dan nak register, sila click:
    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=404102 (Sila open link)

    ReplyDelete
  10. Menguruskan Email Di Rumah (Bebas Berkerja Di Rumah)

    TAWARAN SEGERA SEBAGAI PENGURUS EMAIL

    KAMI MEMERLUKAN BANTUAN UNTUK MENGURUSKAN EMAIL DARIPADA
    PELANGGAN KAMI. SISTEM KAMI SANGAT MUDAH DIGUNAKAN.

    * BUKAN AFFILIATE/MLM
    * BUKAN MENJUAL
    * PENDAPATAN TERUS KE AKAUN BANK
    * MASA BERKERJA BEBAS
    * BERKERJA SELESA DI RUMAH SENDIRI

    JANGAN LEPASKAN PELUANG, HUBUNGI KAMI SEGERA...

    http://bozzv6.net/pengurusemail9647

    Kerja: Kerja Pengurusan Email
    Dibayar: 1 Email=RM90
    SMS h/p: Puan Masnah 0127473549

    ReplyDelete
  11. Mari menjana pendapatan dengan hanya menggunakan Simkad Toneexcel..Jika tidak pandai menaja..mudah sahaja..Daftar & upgrade disini..Yg lain sistem autopilot profit uruskan , hanya promote link anda! mudah kn, tak perlu jumpa prospek ! Berbaloi2
    http://bit.ly/1A9jtzw

    ReplyDelete
  12. http://youthreferralPay.com/?id=43266
    Want to make extra money? Are u students? Boring?
    Let’s join me.. U will directly get USD25 if you join

    ReplyDelete